WordPress Websites

De website van jouw bedrijf is de virtuele ontvangstruimte voor potentiële klanten. En aangezien tegenwoordig vrijwel iedereen online te vinden is, is je website belangrijker dan ooit. Ga maar eens bij jezelf na: wanneer ben jij voor het laatst bij een bedrijf binnengewandeld zonder van te voren hun website te bekijken?

Jouw website bouwen

Een website moet bijdragen aan de doelen die je hebt gesteld en de positionering die je voor ogen hebt. Daarom begint het bouwen van een functionele website bij je online marketingstrategie. Wie is je ideale klant? Wat is de informatiebehoefte van je doelgroep? Welke landingspagina’s past daarbij? En hoe wil je jouw websitebezoekers zo goed mogelijk bedienen?

Een klant- of doelgroepgerichte website levert over het algemeen meer blije websitebezoekers op. En dat levert je onder de streep natuurlijk meer op.

WordPress Webdesign

WordPress is wereldwijd een van de meest gebruikte CMS. CMS staat voor Content-Management-Systeem en deze systemen worden gebruikt om websites in te bouwen. Ook wij gebruiken WordPress om onze klanten te voorzien van mooie en functionele websites. Waarom? Dit zijn een aantal redenen waarom wij webdesign in WordPress doen. WordPress…

 • … is gebruiksvriendelijk voor alle gebruikers, beheerders en bezoekers;
 • … websites zijn relatief stabiel & veilig;
 • … websites bieden flexibiliteit en schaalbaarheid;
 • … is niet voor niks wereldwijd zo populair.

WordPress websites: Onderhoud

WordPress websites zijn erg gebruiksvriendelijk. En dat is een groot voordeel als we het gaan hebben over onderhoud. Dit betekent dat als er iets kleins moet worden aangepast, je dit vaak zelf kunt doen. Daar heb je ons dus niet voor nodig. Laat je het toch liever aan een ander over? Dan kunnen wij het onderhoud van jouw website voor je doen. Dit doen we in de vorm van een soort strippenkaart. Geen gedoe met facturen voor ieder klein klusje. Elke keer als je ons nodig hebt, gaan wij dan voor je aan de slag. En dat verrekenen we dan met je strippenkaart.

WordPress websites: Hosting & Technisch beheer

Naast het bouwen en ontwerpen van je website, kunnen we deze ook hosten inclusief technisch beheer. Het merendeel van onze klanten kiest ervoor om ook de hosting en het technisch beheer bij ons onder te brengen. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het updaten van je WordPress website.

Structureel beheer waarborgt de veiligheid van je website en kadert preventief risico’s in. Hosting houdt in dat je website ergens wordt ‘ondergebracht’. Om je website aan te sluiten op het internet, moet deze ergens op een server staan. Dat kunnen wij voor jouw website regelen.

Je website in beweging houden

Wanneer je website eenmaal gebouwd is, betekent dit niet dat het werk voorbij is. Om je website vindbaar, relevant en up-to-date te houden, is het van belang om in beweging te blijven. Door ontwikkelen en optimaliseren zijn dus de volgende stappen. Je website door ontwikkelen kan op heel veel manieren. Welke mix bij jouw organisatie past, hangt af van je situatie. We kunnen samen onder andere aan de slag met:

 • Content Marketing
 • Online Marketing (zoals LinkedIn en Google Ads)
 • Leadgeneratie
 • Data Analytics
 • Lead Opvolging
 • Telefonische Acquisitie
 • Marketing Automation

Tijd voor een nieuwe website?

We gaan graag met je in gesprek over hoe we jouw nieuwe website kunnen opbouwen. De strategie vormt daarbij het vertrekpunt. Uiteraard lichten we ook graag toe wat we na oplevering voor je kunnen betekenen. Want nadat je website staat, begint het eigenlijk pas!

Internetbureau Utrecht – WordPress Websites

Op zoek naar een allround webdesigner in regio Utrecht? Neem dan eens contact met ons op!